Search

Home > Radio Jedaal > پنجاه و یکمین اپیزود جدال: انقلاب ایران موتور توسعه بود یا ترمز آن؟ گفتگو با بیژن عبدالکریمی
Podcast: Radio Jedaal
Episode:

پنجاه و یکمین اپیزود جدال: انقلاب ایران موتور توسعه بود یا ترمز آن؟ گفتگو با بیژن عبدالکریمی

Category: News & Politics
Duration: 01:29:34
Publish Date: 2021-10-09 00:35:59
Description:

گفتگوی علی علیزاده با بیژن عبدالکریمی


توسعه چیست؟ آیا ایران در مسیر توسعه گام برمیدارد یا هر لحظه از آن دورتر میشود؟ اولین بار ما ایرانیان کی در تاریخ‌مان متوجه شدیم توسعه یافته نیستیم؟ رضا خان میرپنج آیا با حمله به دستاوردهای دموکراتیک مشروطه ما را از توسعه دورتر کرد یا با ایجاد امنیت و زیرساختهایی مثل راه آهن و مدرسه ما را به توسعه نزدیکتر کرد؟ محمدرضا پهلوی چه؟ و در نهایت انقلاب اسلامی آیا موتور شتاب دهنده به توسعه بود یا ترمز کننده آن؟


این سوالات را از مهمان این هفته، بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه آزاد میپرسم. استادی که اخراجش در اواسط شهریور امسال او را به صدر اخبار برد


اما پیش از شروع، از جدال حمایت کنید تا به عنوان رسانه‌ای مستقل که حتی یک ریال از یک نهاد دولت یا غیردولتی نمی‌گیرد و از هیچ سازمان تجاری هم آگهی قبول نمی‌کند بتواند همچنان دوام داشته باشد. اگر خارج از کشورید با اهدای حداقل پنج دلار یا پنج پوند یا پنج یورو در ماه و اگر داخل کشورید با اهدای حداقل بیست هزار تومن در ماه به خانواده جدال بپیوندید.



برای اشتراک در برنامه‌های جدال برای ایرانیان خارج از کشور

patreon.com/jedaal



حساب بانکی برای داخل کشور:

بانک ملی بنام مجید علیزاده

6037991815099597




See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Total Play: 0